Ontdekken van eigen potentieel

Ieder mens heeft alles in huis om effectief te zijn en effectief samen te werken. Daar zijn wij van overtuigd. Het is de kunst om te ontdekken wat iemand op dit moment nodig heeft om zijn vermogens daadwerkelijk in te zetten.

Tijdens onze trainingen geven wij mensen concrete en praktische handvaten om hun gedrag te veranderen. Ook kijken we samen met hen naar wat ze nodig hebben om dit gedrag na de training ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen en te blijven toepassen.

De trainingen die wij aanbieden liggen op het vlak van persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

Vragen die in onze trainingen voorbij komen zijn:

  • Hoe stuur ik mijn gedrag bij?
  • Hoe komt het dat ik soms niet in mijn kracht sta en wat kan ik hier aan doen?
  • Op welke manier kan ik mijn invloed vergroten?
  • Hoe verbeter ik mijn manier van communicatie met anderen?

Leren is leuk!

Onze trainingen zijn uitnodigend, humoristisch, prikkelend, inzichtverhogend en persoonlijk.

nobtra

Gedachten die jij hebt over jezelf en de wereld om je heen bepalen hoe jij jezelf en de wereld om je heen ervaart. Deze gedachten, ook wel interne communicatie genoemd, bepalen hoe jij je voelt, hoe jij je gedraagt en hoe jij communiceert met andere mensen. Je bent hier dus zelf verantwoordelijk voor.

Het positieve hieraan is dat wanneer jij op een andere, meer constructieve manier met jezelf communiceert, jij dus ook automatisch beter met anderen communiceert .

Tijdens onze trainingen gaan we hiermee aan de slag. Je krijgt inzicht in de wijze waarop jij met jezelf en anderen communiceert en welke invloed jij hier zelf op kunt uitoefenen. Je vergroot jouw communicatieve mogelijkheden. Hierdoor vergroot jij jouw effectiviteit op zowel zakelijk als persoonlijk vlak en in relatie tot anderen en ben jij beter in staat je doelen te bereiken