Boeken door Ward Grootens

De vloer op

Wil je invloed hebben op het gedrag en de prestaties van je medewerkers? Dan moet jij als leider de vloer op.

Want alleen daar waar ze werken, kun je je medewerkers helpen om hun doelen te bereiken.
De vloer op is een van de tien onmisbare principes om je mensen gegarandeerd en meetbaar in beweging te krijgen. Dat deze principes werken, is geen toeval, ze zijn gebaseerd op gedragswetenschap en bewezen in de praktijk. De auteurs hebben jarenlange ervaring met het trainen en coachen van leidinggevenden op basis van de tien principes. Ze zien hoe leidinggevenden al na enkele maanden succes hebben met hun aanpak.

Dit boek is anders dan andere leiderschapsboeken. De auteurs beschrijven hun aanpak voor het in beweging krijgen van medewerkers op zo’n manier dat er intrinsieke motivatie voor het leveren van prestaties ontstaat.

Ward Grootens en Dennis Siliacus begeleiden elke dag managers op de vloer. Ze zien het als hun missie om Nederlandse managers deze essenties van peoplemanagement bij te brengen.

‘Dit boek is zo geschreven dat je vanzelf zin krijgt om het te gaan toepassen. En terwijl je het toepast, merk je dat het ook werkt.’
– Dr. Marius Rietdijk, de Complimentenprofessor, ADRIBA, VU Amsterdam

Bestel het boek
Ward Grootens - Het recht op een baas

Het recht op een Baas

Afscheid van de zoek-het-maar-uit manager

Wilt u dat uw medewerkers doen wat u verwacht? Misschien moet u dan ook eens doen wat zij van u verwachten. Wees geen zoek-het-maar-uit-manager. Uw medewerkers hebben recht op een echte baas.

Ward Grootens neemt geen blad voor zijn mond in zijn prikkelende boek. Hij bezocht de afgelopen tien jaar honderden bedrijven en sprak talloze managers en hun medewerkers.

Overal zag hij hoe steeds meer managers hun medewerkers aan hun lot overlaten onder het mom van het nieuwe werken en andere frivole trends. In dit boek maakt Grootens korte metten met het romantische beeld van de coach en de people manager.

Vraag download link aan