Business Coaching

Business Coaching

Je bent (senior) manager of ondernemer. Je wilt jouw mensen in beweging krijgen. Mensen in de operatie van jouw organisatie of de leidinggevenden die die operatie aansturen.

Je wilt de contactmomenten die jij hebt met deze mensen effectiever inzetten. Op zo’n manier dat je meer invloed krijgt op het gedrag van jouw mensen. Op zo’n manier dat dit zichtbaar wordt in resultaten, in de cijfers.
Je zoekt een coach die jouw business snapt. Een coach die werkbare, concrete tips, suggesties en tools aanreikt om “morgen” in te zetten.

Je zoekt een coach die ook een spade dieper bij jouzelf gaat. Die samen met jou de vraag beantwoordt “waarin houd ik mezelf tegen om kernacties te nemen in de aansturing van mijn personeel?” Een coach die concreet is, die zegt wat hij bij jou ziet en voelt waar dat relevant is voor jouw effectiviteit.

Ik ben die coach en ik coach met behulp van OBM: Organizational Behavior Management
OBM is een aanpak waarmee je ervoor zorgt dat medewerkers doen wat jij van hen verlangt. Op zo’n manier dat ze het graag doen.

Gedrag veranderen en prestaties verbeteren door middel van OBM gaat niet toevallig goed. OBM werkt volgens de wetenschappelelijke principes van Applied Behavior Analysis.
Ons traject start met een business case. Dus vooraf weet je wat het traject jouw businesswise (minimaal) gaat opleveren. Ik maak een overeenkomst en voer een traject uit wat start en wordt geëvalueerd op basis van de Return On Investment.

Niet goed geld terug

Ward Grootens


OBM Trainer/Coach – Human Performance Technologist – NLP Master – Green Belt