Ward Grootens

RESULTAATVERSNELLER

Ward Grootens

Ik begeleid ondernemingen, MT’s en individuele managers. Ik ben gespecialiseerd in performance- en people management.

Ik ben opgeleid als HRD- en bedrijfskundige. Ben mijn loopbaan gestart in de HRM-hoek. Sinds 2000 ben ik mij gaan specialiseren in Performance Management. In vraagstukken waar mens, proces, organisatie, resultaat en leiderschap elkaar raken ben ik mijn element. Ik schakel graag op verschillende niveaus van de organisatie. Het liefst werk ik met leidinggevenden in de operatie van de organisatie. Daar waar verandering van gedrag van leidinggevenden en medewerkers direct zichtbaar wordt in resultaten. Ik doe dit door te adviseren, te begeleiden, te trainen en te coachen.

Ik geloof in levenslang leren. Ik ben permanent met mijn ontwikkeling bezig. In mijn werk en door middel van opleidingen en trainingen. Op deze manier kan ik waarde blijven toevoegen aan mijn opdrachtgevers.
Naast mijn expertise zet ik mijn pragmatisme, mijn resultaatgerichtheid en mijn humor in.

Ik werk soms alleen en vaak met netwerkpartners die op dezelfde golflengte zitten als ik of juist hele andere expertise meebrengen. Graag maak ik kennis met je, neem gerust contact met me op Ward Grootens OBM Trainer/Coach Human Performance Technologist Lean Green Belt NLP Master Nobtra Trainer


Once in a life time

Ward met Aubrey Daniels, geestelijk vader OBM